Hoofdcontent

Stadsfotograaf

Oosterhout is op zoek naar dé stadsfotograaf van deze mooie stad. Kan jij goed foto’s maken met je smartphone of met een fotocamera? Doe dan mee met fotowedstrijd en wie weet word jij dit jaar de Stadsfotograaf van Oosterhout!


Wie wordt Stadsfotograaf Oosterhout 20/21?

Op initiatief van Nora Kruik gaat de gemeente Oosterhout samen met de initiatiefneemster op zoek naar een Stadsfotograaf Oosterhout. Iedereen die op wat voor manier dan ook verstand heeft van fotograferen én in Oosterhout woont, kan meedoen. De Stadsfotograaf Oosterhout brengt iedere maand Oosterhout op eigen wijze in beeld. Het is een eretitel waarbij het werk van de stadsfotograaf  exposure krijgt via de communicatiekanalen van de gemeente Oosterhout. Ook wordt de stadsfotograaf een jaar lang gecoacht door de commissie Stadsfotograaf Oosterhout.


De wedstrijd in het kort

Deelnemers melden zich aan en leveren uiterlijk 14 april 2020 vijf afdrukken in van hun mooiste foto’s. Na de eerste jurering door de commissie, maken de genomineerden een extra opdracht. Inwoners van Oosterhout en de commissie kiezen uit deze genomineerden de uiteindelijke winnaar. Op 10 mei 2020 maakt Nora Kruik samen met wethouder Clèmens Piena de Stadsfotograaf Oosterhout bekend.