Hoofdcontent

Aanmelden stadsfotograaf

UPDATE: de aanmeldperiode voor de wedstrijd Stadsfotograaf van 2021/2022 is gesloten.


Woon jij in Oosterhout? En houd je van fotograferen met je smartphone of je fotocamera? Meld je dan per mail aan en je ontvangt het aanmeldformulier met instructies voor de fotowedstrijd.

Meld je aan!

Stuur vóór 1 mei 2021, een mail naar stadsfotograaf@inoosterhout.nl. Je ontvangt dan alle informatie die je nodig hebt om mee te doen aan de wedstrijd.

Vóór 15 mei 2021 lever je de afdruk in van je mooiste foto's. Doe dit samen met het aanmeldformulier bij de centrale balie van De Bussel. De digitale foto’s stuur je per email naar stadsfotograaf@inoosterhout.nl. Je moet dus zowel de fotoafdrukken als de digitale versie van jouw foto’s inleveren om mee te doen aan de wedstrijd. Let er wel op dat de foto’s aan de eisen van de wedstrijd voldoen. Lees daarvoor ook zeker het wedstrijdregelement (PDF, 151 kb) en de instructies (PDF, 218 kb) die je toegestuurd krijgt na aanmelding.

Na 15 mei selecteren we 5 kandidaten die doorgaan naar de tweede ronde. Als je bent geselecteerd dan ontvang je telefonisch bericht. De tweede ronde start in juni. Het grote publiek kan vervolgens in september stemmen op zijn of haar favoriete fotograaf. Begin oktober maken we bekend wie de nieuwe Stadsfotograaf van Oosterhout is.