Hoofdcontent

Projecten

De gemeente Oosterhout maakt zich hard voor een samenleving waarin iedereen kan meedoen, een samenleving waarin mensen zich verbonden voelen. Hoe? Door zoveel mogelijk partijen en mensen in Oosterhout met elkaar te verbinden, op sport-, cultuur- en welzijnsgebied. Dit doen we door middel van het programma de Brede Buurt. Moove is een van de partners die verbonden is aan de Brede Buurt.

Nienke Heerius van Moove:
'Het gaat erom dat alle kleine motortjes in de wijk gaan draaien, dat we mensen aan elkaar verbinden zodat ze dingen in de wijk voor elkaar krijgen. De gemeente ondersteunt initiatieven en zwengelt aan. Samen speuren we naar wat mensen in de wijken van Oosterhout willen en nodig hebben. Menskracht is daarbij superbelangrijk!'


Voorbeeldprojecten

 

Citytrainer Junior 

Moove organiseert het hele jaar door activiteiten voor kinderen. Hoe leuk is het als je als kind zelf kunt meehelpen bij deze activiteiten? Super natuurlijk, want je ontmoet iedereen in de wijk. En handig voor later, want je leert er ontzettend veel.

 


 

Samen in Beweging

Ben je volwassen of senior en lijkt het je leuk om met diverse sporten (tennis, voetbal, korfbal, fitness, hockey, zwemmen etc) kennis te maken, geef je dan snel nog even op. We sluiten af met een gezamenlijke lunch.
Mail: info@mooveoosterhout.nl

 

Aquaspetters

De Aquaspetters is een groep zwemmers met een verstandelijke beperking en bestaat uit vrouwen en mannen boven de 18 jaar met een zwemdiploma. Samen met diverse instanties in en rondom Oosterhout is dit tot stand gekomen. 


 

Heb je zelf een leuke succesvolle activiteit georganiseerd en wil je dit graag met andere delen? Of heb je een idee voor een activiteit maar weet je niet goed hoe je dit gerealiseerd kunt krijgen? Neem dan contact met ons op.