Hoofdcontent

Hoe werkt het?

De weg naar de plaatselijke voetbalclub of muziekschool weten de meesten inwoners vaak wel te vinden. Maar er is nog zoveel meer te doen! De website INOosterhout is het portaal voor alle activiteiten in onze gemeente.

 

Via INOosterhout kunnen inwoners van Oosterhout, van jong tot oud, op een laagdrempelige manier kennismaken met allerlei verschillende activiteiten in onze gemeente. Van sportieve tot creatieve activiteiten, van taal tot digitale media, er is voor ieder wat wils!

 

Wil u een activiteit organiseren?

 

Alle aanbieders binnen de gemeente Oosterhout krijgen de kans om hun activiteiten te promoten. Dit doen zij door een (kennismakings)activiteit aan te bieden voor een specifieke doelgroep.

 

Aanbieders moeten zich eerst registreren op INOosterhout. Na registratie zijn zij zichtbaar op de pagina overzicht aanbieders. Vervolgens hebben zij de mogelijkheid om hun (kennismakings)activiteiten aan te bieden. Deze worden zichtbaar in het activiteitenoverzicht. Inwoners kunnen zich vervolgens via de website INOosterhout inschrijven voor de activiteiten.

 

Aanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor het aanbod. Zij bepalen zelf waar, wanneer, hoe vaak en voor welke doelgroep zij een activiteit willen aanbieden. Ook kunnen zij zelf de deelnemersbijdrage bepalen. De financiële afwikkeling hiervan loopt via onze partner Cultuur- & sportstimulering Nederland.

 

Wel zijn er een aantal spelregels waaraan de activiteiten moeten voldoen. Op deze manier zorgen we er voor dat jong en oud kan genieten van kwalitatief goed aanbod.

 

Activiteiten voor kinderen

 

Activiteiten voor kinderen worden extra gepromoot! Aan het begin van het schooljaar worden er op alle basisscholen boekjes uitgedeeld met daarin de activiteiten van dat schooljaar. Elk kind krijgt zo'n boekje mee naar huis. Via de website INOosterhout kunnen ze zich vervolgens inschrijven voor de activiteiten.

 

INOosterhout is tot stand gekomen in samenwerking met MOOVE, H19, Theek5 en de gemeente Oosterhout.