Hoofdmenu

INOosterhout

Een initiatief van de gemeente Oosterhout

Fotowedstrijd

Stem op jouw favoriet!

Bekijk de foto's van de 5 genomineerden fotografen en stem op jouw favoriet. Want jij als inwoner van Oosterhout kiest samen met de commissie Stadsfotograaf wie de winnaar wordt! Alle genomineerden kregen nog 1 opdracht. Maak een portret van Oosterhout in 5 foto's. Welke reeks spreekt jou het meeste aan? Bekijk en stem vóór 28 september 2020 op jouw favoriet

 

Expositie
Bekijk je de foto's liever in het echt? Of kan je niet online stemmen? Kom dan naar de expositie in bibliotheek Theek 5. Dan kan je gebruik maken van het papieren stemkaartje dat je kan krijgen in de bibliotheek Theek 5.

 

Prijsuitreiking
Op woensdag 30 september 2020 maken we om 17.00 uur de stadsfotograaf bekend. Dit doen we in bibliotheek Theek 5. Je bent van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn. Wel heb je hiervoor een kaartje nodig. Wil je een van de 40 kaartjes bestellen? Stuur dan een mail naar stadsfotograaf@inoosterhout.nl.

 

Goed om te weten
De wedstrijd moet wel eerlijk gewonnen zijn. Daarom vragen we je om óf online (per ip-adres, kan je 1 stem uitbrengen) óf via het stemkaartje (te halen in Theek 5) te stemmen.

 

 

 

Marco Broos
Fotograaf
Jaap Burggraaf
Fotograaf
Ank van Raaij
Fotograaf
Eva Schweizer
Fotograaf
Silvia Struik
Fotograaf